Dags att klippa dig?

Hägers Frisersalong är det självklara valet för dig som behöver klippa håret i Mjölby

Förutom individuellt anpassad klippning kan vi erbjuda färgning, slingor, permanent, peruker och en mängd andra tjänster.
Dessutom har vi hårvårds- och stylingprodukter av hög kvalitet från internationellt etablerade märken. Boka en tid, så hjälper vi dig gärna med det du behöver!

Klippning

Våra frisörer har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som vi tar med oss i varje ny klippning. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du är i trygga händer.
​Vi ser till att ständigt hålla oss uppdaterade med nya produkter och tjänster för att kunna erbjuda bästa möjliga utbud för våra kunder. Dra nytta av vår erfarenhet, fråga oss gärna om råd och tips!

Produkter

Ett besök hos oss handlar om mer än att bara få håret klippt. I en trygg och säker atmosfär i vår trivsamma frisörsalong blir du väl omhändertagen av erfarna frisörer. Här kan du slappna av och lämna vardagen bakom dig ett tag.
​Välj bland våra många tjänster och produkter och hitta det som passar just dig, så ser vi till att du lämnar oss med ett leende på läpparna.

Övriga tjänster

Kvalitet är ett nyckelord i verksamheten. Från produkter och tjänster till utförande och service vill vi att allt ska hålla högsta kvalitet. Det är för att du som kund ska känna tillit och trygghet när du kommer hit, så att du vet att du får produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi sätter alltid kunden i centrum och ser till att erbjuda individuellt anpassade tjänster, för bästa möjliga resultat!